Posledica ili uzrok, gojaznost u oba slučaja predstavlja problem. Ima onih koji se sa problemom nose dobro, a ima i onih koje problem nosi, ne tako dobro. Gde god da sebe pronalazite želim da Vam poručim da nema potrebe da bilo šta „nosite“ ili da Vas nešto „nosi“, dobro je i najbolje samo onda kad smo sami sa sobom i pred sobom iskreni. Kad stojimo samo mi bez ikakvih visaka, dodataka , i želja da bi malo ili puno drugačije bilo bolje. Tek tad smo svoji i tek tad živimo u ovom trenutku.

Svaki problem mora da ima i svoj izlaz pa tako i Vaš, ma koliko komplikovano bilo i Vama strašno i nepremostivo rešenje mora da postoji. Ono samo vrlo često ne može biti izraženo ni u brojem pretrčanih kilometara a ni brojem unetih kalorija. To je jedna vrlo lična stvar i mi je tako i posmatramo. Waga je način kako da pobedite sebe, da se osećate zdravije i sa više samopuzdanja posmatrate svet. To nisu savremena instant rešenja koja umesto Vas prelaze dug put. Obećavamo Vam samo udobne cipele i sigurno Vaš broj, kroz put ćemo ići zajedno ali svaki korak ćete sami napraviti. Jedino tako rezultat neće bitini kratkotrajan a ponajmanje slučajan.


Puno sreće želi Vam Vaša
Nađa Mrvaljević


Nadja Mrvaljevic – Weight And Groceries Advisory founded in 2008. Recognized by their philosophy that each person deserve individual menu and individual approach.

One thought on “WAGA Ideja

 • 03/06/2015 at 15:52
  Permalink

  Draga Nadja,
  interesuje me da li radite individualna savetovanja i sta je od nalaza potrebno za to? Ja nisam gojazna ali imam utisak da ili nedostaju neki enzimi ili nesto u ishrani ,pa bi mi znacile vase preporuke. kako da izbalansiram ishranu. naravno ,koja je cena ?
  Veliki pozdrav,Brana

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *