apple-with-measuring-tape-on-weight-scale

Programi koji su ovde ukratko objašnjeni su podeljeni u zavisnosti od problema pojedinca. Ukoliko imate neki od ovakvih problema, došli ste na pravo mesto – WAGA blog.

WAGA je zapavo akronim od engleskog izraza „Weight And Groceries Advisory“ što u prevodu znači – savetnik za težinu i namirnice. Dakle, ovde možete pronaći korisne i zanimljive informacije o ishrani i  kakvoj je ona tačno vezi sa zdravljem, telesnom težinom i fizičkim izgledom.

Pored ove podele u zavisnosti od specifičnih potreba i zahteva, programi mogu imati manje ili veće modifikacije. Ukoliko želite da se Vašem problemu posvetim individualno, možete me kontaktirati mejlom na nadja.waga@gmail.com.

1. Korigovanje Ustaljenih Navika

losa navika u ishrani

Namenjen svima onima koji žele vidljive rezultate, ali nisu spremni na strog režim ishrane. Može biti korišćen i kao uvodna faza, ukoliko Vaš problem zahteva posvećeniji angažman, što zavisi od analize slučaja. Ovde saznajete koje su to namirnice koje odgovaraju baš Vama i zašto.

2. Program za Dojilje

dojilja

Cilj ovog programa je omogućiti majci da oslabi, a bebi da dobije sve neophodne sastojke potrebne za pravilan razvoj. U WAGI smo posebno ponosni na ovaj program, jer smo upravo njim i otpočeli našu priču.

3. Anti-Stress Program

woman_happy_fruit-salad

Namenjen svima, pa i onima koji naizgled nemaju problema sa kilažom, ali loša krvna slika, česte glavobolje, usporen metbolizam i nedostatak energije odaju njihove loše navike. Ovo je program detoksikacije organizma, gde se unošenjem slobodnih radikala omogućava izbacivanje nagomilanih otrova. Kao rezultat ovakvog lečenja dobijamo na prvom mestu bolju krvnu sliku, vitalnije, raspoloženije i energičnije pacijente.

4.Program Kompletne Dijete

feet on a bathroom scale

Ovo je program koji oslikava suštinu WAGA koncepta gde se vrlo predano i odgovorno piše svaki obrok zajedno sa suplementima. U ovom programu kompletna ishrana zahteva potpuni monitoring.

Za svaki od ovih programa pojedinac prolazi kroz ceo proces od prikupljanja osnovnih podataka, zajedničkog rada, kontrole i analize postignutih rezultata. Obraća se pažnja i na stručno propisanu fizičku aktivnost. Pristup svakom je potpuno individualan.

Svaki program ima izuzetno pozitivan efekat na zdravlje, reguliše metabolizam, uravnotežava ishranu i popravlja krvnu sliku.

Programi takođe imaju i edukativni karakter, jer kroz strogo propisan program prolazite i jedan mali kurs ishrane, gde ćete i sami naučiti kako i šta bi bilo najidealnije jesti, pa kasnije sami lakše držite stvari u svojim rukama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *